HELP ME !!! FLASH WEB

HELP ME !!! FLASH WEB
odpovědí: 39, poslední: 10. 10., nejnovější přispěvatel: Jane
O webu z IP *** | 21.10.2004 20:08
potrebuju pomoc...smajl Chci udelat WEB ve flashi ale nejak se mi nevede. mam tam funkcni tlacitko ale potrebuju kdyz na nej KLICKNU aby se v nejakym predem urcenym ramecku zobrazila STRANKA kterou tam nastavim. Nejak to nechapu.. NEED HELP ! smajl smajl PLS udelejte nejakou sekci o webových stránkách we FLASHI a popis jak to hodit na web a tak.... DIKsmajl
Autor: FUNNY
Archon z IP *** | 21.10.2004 20:11
smajl http://www.owebu.cz/flash/vypis.php?clanek=31
Jódlující bernardýn z IP *** | 21.10.2004 20:23
Dělat stránky ve Flashi je pěkná blbost!
Fingarfae z IP *** | 21.10.2004 21:01
pokud ty stránky nemáš k reklamním účelům tak ti nedoporučuju dělat to ve flashi.Jinak třeba jedna z mých stránek je kombinace flashe a framů,sice to není vůbec dobrá kombinace,ale i tak se mi celkem povedla,takže se jukni a pokud máš na mysli něco takového tak ti poradím. www.assipka.cz
vladys z IP *** | 22.10.2004 14:28
..je pekna blbost...

2 Jódlující bernardýn, Fingarfae: Proc?
Jódlující bernardýn z IP *** | 22.10.2004 15:07
Protože Flash porušuje základní pravidlo webdesignu - a to přístupnost.
in-spyder z IP *** | 22.10.2004 15:29
proc netvorit stranky ve Flashi kdyz budes mit i html verzi . To je potom nejlepsi reseni a podle me take hodne efektivni
Jódlující bernardýn z IP *** | 22.10.2004 15:39
To je taky řešení, ale pro nezkušené uživatele dosti nepraktické...
hakuna z IP *** | 22.10.2004 15:40
Neplet si prosím efektivitu s efektností ... jinak používfat flash u tvorby www je totální blbost. viz. jodl. bernardyn. ... flash je primárně určen hlavně pro reklamu (bannery, prezentace a tak) ...
Mareček z IP *** | 22.10.2004 15:44
pokud vím, tak flashový stránky nenajde google (teda podle obsahu) a hůř se editujou. Osobně mám rád metodu, kdy je flashový menu, dělám tak třeba svůj web, nebo jsou takoví bulánci.
Jódlující bernardýn z IP *** | 22.10.2004 15:57
Přesně tak...flash jen na reklamní bannery, nebo pro firemní prezentace!
Mareček: flashovým menu si ale moc nepomůžeš...
vladys z IP *** | 22.10.2004 21:25
Jestlize ma 98% lidi flash player, flash weby se daji indexovat pres HTML a mraky velkych firem namatkou
www.fordvehicles.com/
www.cocacola.com/flashIndex1.html
barbie.everythinggirl.com/
je bezne pouziva jako zaklad nejen pro reklamu ale i jako interaktivni prezentaci (nekdy) s malymi odkazy na (nudnou)? HTML verzi..

sorry jen se ptam..

harou z IP *** | 28.12.2004 14:06
To vis takovy sou lidi
BYZI z IP *** | 28.12.2004 18:50
hakuna : "Mimo jiné Flash se používá aby upoutal pozornost, proto se používá v reklamě a ne primárně ve webech kde je prioritou obsah ..."

Tento web by mel byt kompletne udelany jen ve verzi FLASH, zde neni prioritou obsah... FUNNY se na neco zepta a jelikoz nazev diskuse byl FLASH, jedine, ceho jsem se ja i on docetl je skepticka kritika FLASHe... Jsem zastance FLASHdesignu a pokud si nekdo mysli, ze web stranky jsou jen o OBSAHU, tak se hodne myli... V dnesni dobe je vse o reklame a o tom, jak upoutat! A k tomu je FLASH idealni reseni... Samozrejme, pokud uz jde jen o OBSAH, tak i verze HTML s pravidly pristupnosti... Jinak nevidim problem...

FUNNY: Pokracuj ve FLASHi, drzim palecky...smajl
Moe z IP 81.27.192.*** | 13.2.2005 11:29
Čau lidi, potřebuju pomoct, jak mám dostat do Flashe nějakou stránku udělanou ve Flashi abych ji mohl upravovat. Jo a speciálně jak mám dostat do Flashe www.jkrowling.com ( klikněte na anglickou vlajku dole a otevře se Vám okno a to myslím). Jelikož sem moc nechodim, odpověď mi napište na mail Sohaj.D@seznam.cz
PVD z IP 80.188.209.*** | 13.2.2005 11:53
Pokud tu stránku máš v .swf, tak ti nic nepomůže. Existujou programy, který ti to převedou zprátky, ale ne úplně všechno. Na úpravu potřebuješ .fla ..
DoS z IP 160.218.209.*** | 13.2.2005 12:00
2Moe
Jo a kdyz neco chces, tak nebud lenosnej jak prase a prijd si pro rady sem. Nebo myslis, ze tito nekdo bude servirovat az pod rypak mailem?smajl smajl
Jeffo z IP 217.73.27.*** | 14.4.2005 14:34
2 Fingerfae chlape uvedom sa to co si urobil ty za stranku za to by som nedal ani 1000 kc je mi ta luto ..... smajl
Daniel z IP 85.160.90.*** | 14.4.2005 15:55
Flash je sice na hovno, ale lidi (nezkušení) to maj rádi a např. FI si na tom postavilo kariéru a jejich stránky jsou fakt dost dobrý, i když jsou ve flashy. viz. http://www.fantasy-interactive.com/
Daniel z IP 85.160.90.*** | 14.4.2005 15:55
Flash je sice na hovno, ale lidi (nezkušení) to maj rádi a např. FI si na tom postavilo kariéru a jejich stránky jsou fakt dost dobrý, i když jsou ve flashy. viz. http://www.fantasy-interactive.com/
Wilfred z IP 85.70.101.*** | 16.6.2005 17:41
nevim co máte proti FLASH stránkám, je to podle mě ohodně lepší a rychlejší než HTML verze, celá stránka se nahraje dopředu, takže po dobu přítomnosti netaháte žádný data.
Samozřejmě náavody nebo textový megaWWW samozřejmě vedou v rychlosti. Jenže když se to s Flaschem nepřežene, je moc užitečnej. Např www.citychat.cz smajl
JANciJ z IP 84.47.47.*** | 16.6.2005 18:52
to FUNNY:
ak chces po kliknuti na button, zobrazil v ramceku napr. text, alebo skratka vsetko co chces, tak tlacitku daj funkciu
loadMovieNum("subor.swf", 1(cislo vrstvy- o je zakladna, to by sa ti vsetko stratilo);
A staci si vytvorit novy subor s tym, co potrebujes v ramiku... na vrstvu 0 sa ti nanesie vrstva 2, ktora obsahuje zadany subor
poiu z IP 80.188.86.*** | 19.6.2005 14:48
Stránky ve flashi sou pěkný viz www.fordvehicles.com/
ale když si je prohlížím tak mě procesor jede na 65%.
Athlon 2800+
male_fatale z IP 62.141.24.*** | 14.11.2005 22:03
stranky ve flashi delam uz nekolik let, umim udelat cokoliv ve flashi, nevyhody jsou mozna v tom ze se obsah neda indexovat, ale zase na druhou stranu se velice tezko z takovych stranek ziskava nelegalne jakykoliv dalsi obsah, text,images,sound,script,video,atd...kdezto u klasickych html...no comment.
etc. web je o obsahu, ale take o stylu a grafice, tytam jsou doby kdy na web stacilo par zakldnich barev. Mimo to, spravny webdesigner, ktery dela web ve flashi, udela alternativni reseni v html a obsah vklada pomoci php+xml+mysql , to se pak dela i aktualizace daleko rychleji nez pres klasicky html a navic nepotrebuju pristup na ftp, vse delam v jednom okne!smajl kdo umi umi, kdo ne, cumi.
hijack z IP 62.177.100.*** | 14.11.2005 22:36
male_fatale: naprosto souhlasimsmajl
TomGarden z IP 217.117.217.*** | 15.11.2005 07:11
Tak nechápu proč se tady oběvil článek, kterej sem psal před rokem. Teď už ve flashi vůbec nedělám...
Aleš Janda z IP 84.242.95.*** | 15.11.2005 11:02
[24] zase na druhou stranu se velice tezko z takovych stranek ziskava nelegalne jakykoliv dalsi obsah

Ano, hlavním smyslem www stránek je to, aby si uživatel nemohl data stáhnout a nedejbože třeba vytisknout! Proč vůbec děláš stránky, když jsi tak paranoidní? Proč vůbec něco dáváš na web? Nech si to doma na disku a nikdo ti to neukradne...

web je o obsahu, ale take o stylu a grafice

Vše, co je opravdu nutné, hravě zvládá XHTML + CSS + JavaScript. Upřímně: mám-li volit mezi HTML a Flash verzí, volím HTML. Tam mě totiž neobtěžují různé létající kraviny, stránka se zobrazí ihned po tom, co se načte, můžu libovolně měnit rozměry, můžu označovat text...
Také se stránka chová tak, jak ji znám, tedy standardní posuvníky atd. Žádné naschvály se speciálním ovládáním.

Mimo to, spravny webdesigner, ktery dela web ve flashi, udela alternativni reseni v html a obsah vklada pomoci php+xml+mysql

Ano, to je paráda, spravovat 2 různé verze. To je jistě mnohem lepší než spravovat jen jednu verzi. Když budu chtít něco změnit (funkčnost), musím upravit jak Flash, tak HTML... A protože je tam HTML tak stejně nemůžu využít všechny ty "výhody" Flashe...

Flash je jenom kravina pro hloupé manažery, kterým přijde cool to, co inteligentní člověk už dávno zavrhnul. Anebo pro 12leté děti, pro které je to zábavnější a v podstatě ještě nechápou podstatu webu.

Víte proč se používají vyhledávače? Protože drtivá většina lidí hledá obsah, ne nějaký blbý design. Když musí čekat na nahrání Flashe, překousnout všechny ty létající a otevírací kraviny a nakonec si třeba ani nemůže zkopírovat telefonní číslo... No comment. smajl
Developerr z IP 212.80.64.*** | 2.1.2006 07:25
1) FLASH je lepsi o hledn? grafiky tak programingu tak neví co ?ešíte?!!  
2) Když n?kdo nemá flash p?ehrává? tak jsemu p?ece nahraje sám.....!!!!!
tubes z IP 213.160.175.*** | 3.1.2006 21:48
http://www.kinley.sk/ tiez v pohode
omg z IP 85.160.65.*** | 22.2.2006 22:07
že se tady vůbec někdo na něco ptá člověk chce vědět jak zobrazit jinou stránku nebo nějak tag už nefím a vy pičuskové se tady hádáte o tom že je flash sračka a že je pro blbečky chtěl bych vidět dílka těch co to říkají neumějí ani howno
TomGarden z IP 217.117.217.*** | 23.2.2006 17:58
...moje řeč. Tenhle příspěvek jsem psal eště pod nickem FUNNY a čekal jsem na odpověd páč jsem se strášlivě zahrabal do FLASHE. Nakonec mi nikdo nepomohl tak jsem se na to vykašlal a teď už se snažim o HTML a CSS. Nezlobte se, ale případné dotazy budu směřovat jinam, protože se pomoci na www.owebu.cz nikdy nedohrabu. ALOHA
Aleš Janda z IP 84.242.95.*** | 23.2.2006 19:00
[31] Je fakt, že ti neodpověděl nikdo, což je celkem smutné, ale co bys taky chtěl - na blbou otázku blbá odpověď. Navíc ta otázka nebyla dostatečně formulovaná. A byla dost divně podaná (viz třeba to NEED HELP atd.).

Ostatní se ti snažili říct, že to děláš špatně, tudíž se i špatně ptáš. Na tom není nic divného - pokud vidím, že ta práce je zcela zbytečná, snažím se dotyčného nějak nasměrovat, ne ho podporovat.

Kdyby po tobě kámoš chtěl radu, jak se nejlépe otrávit, poradíš mu nebo se ho budeš snažit odradit?

To je přesně případ flashe.
Jiřina z IP 89.102.253.*** | 11.12.2006 12:37
Prosím poraďta mi. Nabízí se mi na MSN,že si mám stáhnou nevější macromedia flasch player,ale khdyž na to kliknu,tak se nic neděje.Tak bych s tím potřebovala pomoc. Pokud mi někdo poradíte,budu ráda jsem začátečník. Prosím zašlete mi to na můj mail. Jirina17@seznam.cz   Děkuji za pomoc.smajl
harou z IP 213.220.205.*** | 19.12.2006 14:04
no bude to mozna tim ze ho stahujes do IE nebo naopak do Mozzily a pozivas to druhe.....
KutilTim z IP 89.102.114.*** | 20.6.2007 17:10
<a href="http://www.kutiltim.cz/" >kutil tim </a>
Pert Jaro z IP 89.102.114.*** | 20.6.2007 17:19
od Bernardyna se rady nedostane asi .. mam dobrou zkusenust s tipky z www.nanoit.cz ... delaj docela dobry veci a sou ochotni s leda cim pomoci..
~ z IP 88.191.22.*** | 29.6.2007 10:58
flash nepatri na web, lamy !
sg11.tk z IP 82.100.45.*** | 29.6.2007 11:18
nanoit>>>technologie"K samotné tvorbě web stránek a aplikací používáme jazyk HTML v kombinaci s CSS styly, PHP a Jawa jazykem. Rovněž rádi vkládáme do stránek Flash"
Prog. jazyk Jawa se jim tam vyskytuje často.
Nezabýval bych se tím, ale...
Znamená to, že pánové ani nevědí, jak se Java píše, (a programují v ní tedy?), nebo se přepsali.
On to totiž mohl psát někdo kdo neví jestli Java nebo Jawa... Třebas měl kdysi dávno motorku Jawa... :-D
Caffa
Jimmie z IP 171.229.237.*** | 10.10.2019 11:52
It's so amazing. That's cool.
fireboyandwatergirl.games
Jane z IP 27.76.200.*** | 10.10.2019 11:54
It's so amazing. That's cool.
bit.ly/2Hovk8M


Nový komentář

Téma:
Jméno:
Komentář:
[*22*] [*20*] [*8*] [*16*] [*24*] [*19*] [*17*] [*15*] [*2*] [*11*] [*3*] [*6*] [*18*] [*9*] [*1*] [*4*] [*13*] [*5*] [*28*] [*23*]   [b] [obr]
Odpovězte prosím číslicemi: Součet čísel deset a dvě 

Nezávazně vyzkoušejte webové stránky zdarma

Klientská sekce pro Vás

Spravujte své domény a hosting pohodlně 24 hodin denně

Kontakt pro zákazníky

Technická podpora

PO-PÁ 8:00-21:00
SO-NE, svátky 9:00-21:00

E-mail: podpora@banan.cz

Online pracovník

Tomáš Lacina

+420 553 810 250

Online chat

Zvládáme opensource

Na našich serverech jsme ručně ověřili funkci více než 140 opensource systémů, některé z nich nabízíme na jedno kliknutí v administraci.

Hostované domény

7629 domén 6377 1252

Poslední článek - HOMEPAGE PRVKY

O
Ověřit dostupnost domény
Technická podpora: +420 553 810 250podpora@banan.cz
Technická podpora 800-2100 (SO-NE 900-2100) X
Online pracovník: Tomáš Lacina
+420 553 810 250
podpora@banan.cz nebo Online chat
Kontaktovat technickou podporu můžete zde
Kontaktovat technickou podporu můžete zde
PO-PÁ 800-2100 (víkendy a svátky 900-2100)